Visie

PERSOONLIJK CONTACT

  • Ik kom persoonlijk bij u kijken hoe de bestaande situatie is, wat voor sfeer de ruimte heeft, welke lijnen de al aanwezige meubelen en delen van uw interieur hebben, etc. Om zo een goed beeld te krijgen van enerzijds de aanwezige elementen en anderzijds uw wensen en behoeften.
  • Door ter plaatse te komen is er minder kans dat er zaken over het hoofd gezien worden die belangrijk zijn voor het verder uitwerken van uw project.
  • Creativiteit wordt gevoed door indrukken die je krijgt door in de ruimte te zijn waar het project gerealiseerd wordt. Het is daarom aangewezen om ter plaatse de werf te bezoeken (tenzij het gaat over een nog te realiseren project).

KWALITEIT

Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door:
  • Uitsluitend te werken met zorgvuldig geselecteerde hoogkwalitatieve materialen.
  • Stipte opvolging. Een afspraak is een afspraak en een deadline wordt gesteld om ze te halen!
  • Oog voor detail: een nauwkeurig uitgewerkte offerte en dito plan, een perfecte afwerking. Ook anticiperen we op mogelijke struikelblokken m.b.t. de werf. De aanlevering van grondstoffen, planning van derden,…wordt streng opgevolgd om zo een correcte service te garanderen.

KENNIS

Onze kennis wordt permanent “bijgeschaafd”: zowel op vlak van materialen en technieken, maar ook op ondernemersniveau.

ORIGINALITEIT

Elk project, groot of klein, is uniek. Uniek omwille van het feit dat elk project anders is, maar vooral uniek omdat we er altijd naar streven om de wensen en de stijl van de klant te integreren in het ontwerp.