Referenties

H & B, Waarschoot

Slaapkamer make-over in 4,5 dag
Als je partner een weekje van huis weg is…en de slaapkamervernieuwing er eindelijk wel eens zou moeten komen…dan liggen er mogelijkheden voor een verrassing van formaat!
Deze zomer was het zo ver; vooraf werd het plan en het project in grote geheimhouding voorgelegd, besproken en opgemeten. Naast de perfecte afwerking, waar Jens Van Daele met z’n team sowieso voor gekend staat, zat de grote uitdaging in de timing van deze make-over: er was amper 4,5 dag tijd voor een volledige nieuwe slaapkamer! De grote kastmodules werden in het atelier Van Daele met precisie en oog voor detail klaargestoomd…gereed om snel met de plaatsing te kunnen beginnen. Echtgenote vertrok op donderdagmiddag om 14.15u; alle oude kasten uitlegen en uitbreken…en om 17u was team Jens reeds volop bezig! Van vrijdagochtend tot maandagmiddag werd keihard gewerkt; beslist geen 9 to 5 job! Zondag? Geen probleem…’t moet af zijn hé! EK voetbalfinale om 21u? ’t zal ook wel gespeeld worden als wij niet kijken hé…’t moet af zijn hé!
Afgeklokt maandagmiddag: de nieuwe slaapkamer was een feit! Dank aan Jens en z’n team voor de perfecte uitvoering en de realisatie op zo’n korte tijd. Het zal moeilijk worden om nu nog een hotelkamer te vinden die we leuker vinden dan onze eigen slaapkamer…maar dat nemen we er dan ook graag bij!

Cauwels-Vander Mullen, Maldegem

Wij wilden graag een vestiairekast voor schoenen, jassen, sjaals, mutsen, … kortom, een praktische kast die tegelijkertijd de beschikbare ruimte optimaal zou benutten. Aangezien we niet onmiddellijk een persoon of firma kenden die ons hierbij kon helpen besloten we te zoeken op Internet. Al snel stuitten we op de website van Jens en meteen kregen we al een eerste goede indruk aan de hand van de aantrekkelijke en informatieve website met tal van foto’s van zijn werk. Het contact via telefoon verliep heel vlot en al snel hadden we een datum vastgelegd waarop Jens zou komen opmeten. De afspraak op zich was zeer aangenaam. Jens is zeer hands-on en je merkt meteen dat hij heel veel aandacht besteedt aan details en zijn werk uitvoert met passie en precisie. Jens luistert naar de wensen van de klant en heeft daarnaast ook een duidelijke eigen visie waardoor de uiteindelijke keuze naar afwerking toe snel gemaakt kon worden. Mede door zijn ervaring en professioneel advies heeft hij onze wensen helemaal ingelost. Wij zijn dan ook uitermate tevreden en enthousiast over het finale resultaat en het geleverde werk van Jens: een mooie en praktische vestiairekast van hoogwaardige kwaliteit, vakkundig geplaatst. Het is dan ook met een blij gezicht en met veel lof dat wij het werk van Jens tonen aan familie en vrienden. Bij een volgende project zullen wij niet aarzelen opnieuw met Jens samen te werken. Jens is voor ons zonder twijfel de belichaming van vakmanschap!

A.D.G., Eeklo

Toen ik mijn woning wou aanpassen om mijn leven makkelijker te maken als persoon met een beperking, rolstoelgebonden, ben ik via vrienden bij Jens Van Daele Interieurinrichting terecht gekomen. Al van bij het eerste contact was mij duidelijk dat Jens een vakman is op gebied van ontwerpen, materialenkennis en maatwerk. Het idee om van al mijn kasten één geheel te maken van ingewerkt bureau tot tv meubel met opbergruimte was snel uitgewerkt tot een concreet plan dank zij de vlotte communicatie zowel via mail als telefoon. Ook de plaatsing en service na verkoop is tot in de puntjes verzorgd en zeker een aanrader.

E.D.S., Drongen

Ik kan wel stellen dat we over de volledige lijn zeer tevreden zijn, zowel over de samenwerking met Jens als over de kwaliteit van het werk. Eerst en vooral is er een zeer grondige voorbereiding met een gedegen kennis van stielman Jens en een uitgebreid overleg met de klant. Zo is er vooraf duidelijk zicht op alle facetten van het werk: materialen en afmetingen, timing, budget, … Het werk zelf, de bouw van de meubels en plaatsing in onze kantoren, was ook steeds van een hoge kwaliteit en met grote kennis van zaken. Bij de levering en installatie van de meubels wordt zeer omzichtig tewerk gegaan en wordt elk probleem grondig bekeken met een degelijke oplossing als gevolg. De nieuwe inrichting werd trouwens door meerdere van onze klanten bij bezoek aan ons kantoor uitgebreid geprezen, wij nemen deze complimenten dan ook graag aan en garanderen onze klanten dat onze dienstverlening op hetzelfde hoog niveau staat. Bij de volledige afwikkeling van dit werk kunnen we alleen maar positief besluiten: zeer mooi en degelijk werk, op tijd en met grote stielkennis afgewerkt.

C. en R., Oosterzele

Omwille van het feit dat ik als rolstoelgebruiker moeilijk kleding kan opbergen in een klassieke kleerkast hebben we besloten contact op te nemen met Jens V. D. om kasten op maat te maken. We hebben een schets gemaakt van hetgeen we ongeveer zouden willen. Jens heeft dit dan deskundig uitgewerkt. Het resultaat is prachtig en zeer efficiënt. Er werd gekozen voor een duurzame kwaliteit. De schuifdeuren schuiven zeer vlot open en de schuifladen zijn voorzien van een automatisch afremsysteem. Dit alles werd ter plaatste samengesteld en is perfect afgewerkt. Het gaat voor mij nu vlot om alle kleding in de kasten op te hangen en op de schappen te leggen. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en de uitvoering van dit project.

Sofie en Jean, Waarschoot

Werken met Jens is het constant streven naar perfectie. Hij wist de ideeën in ons hoofd feil- en naadloos om te zetten in een prachtige creatie, doordat hij ons thuis bezocht en alzo onze stijl en verwachtingen ter plaatse precies kon inschatten. Het resultaat mag gezien worden en heeft ons al menig positieve reactie opgeleverd: een enig mooie badkamer die volkomen voldoet aan al onze eisen en die onze stoutste dromen waarmaakte. Bedankt Jens!

J.S. uit Eeklo

Na een zoektocht, voor het ontwerpen en plaatsen van kasten kwamen wij terecht bij Jens Van Daele en zoon. Bij onze eerste kennismaking hadden wij al door dat wij te maken hadden met een gepassioneerd meubelmaker, die leeft voor zijn vak. Wij hebben dan ook niet getwijfeld om ons verder te laten adviseren en inspireren door het bedrijf Van Daele en zoon. Algauw werd de actie ingezet om ons project te realiseren. Onze communicatie verliep uitstekend en heeft bijgedragen tot een vriendschap. Zowel vader als zoon zijn vol passie met het bewerken van hout, zodat wij herhaaldelijk veel tips kregen over de maten en bekleding van onze halkast en livingkasten. Het gebruikte materiaal hiervoor is van uitstekende kwaliteit. Hun afwerking van ons project is in perfectie uitgevoerd. Ze weten als geen ander hun creativiteit om te zetten tot een realiteit. Hun presiciteit bij de plaatsing draagt bij tot een grote waardering voor hun uitvoering. Wij zijn hun dankbaar voor deze realisatie en hun geleverde prestaties.

CERNO BVBA, Eeklo.

Toen wij besloten om bureelruimte toe te voegen aan de woning, namen wij contact op met verschillende partijen voor het ontwerp en de uitvoering. Door de moeilijke indeling van de bestaande ruimte werd dit een hele opdracht. Op basis van eigen ontwerpen hadden we de indruk dat elke partij ons eerder naar de mond praatte dan creatief goede oplossingen naar voor te brengen. We kwamen in contact met Jens, die van bij de aanvang benadrukte dat hij ons zou begeleiden maar zelf kritisch een voorstel zou uitwerken. Op basis van onze voorkeuren en functionele wensen, maar vooral uitgaande van zijn inzichten en ervaring zocht hij gedreven naar een oplossing. Met zijn vastberadenheid bereikten we een verrassend maar zeer gepast ontwerp voor de indeling van de ruimte, de gebruikte materialen en het vooropgestelde budget. Bij de uitvoering nam hij het heft in handen, toonde een gedreven en gedetailleerde aanpak, en legde de nodige contacten met onderaannemers zodat de werken mooi op elkaar aansloten en vlot verliepen. Ook de samenwerking met zijn werknemer verliep optimaal. Jens combineert een creatieve en gedreven ontwerpfase met een solide en nauwkeurige afwerking, en een perfect projectbeheer. Wij zijn niet alleen zeer tevreden met het resultaat maar ook met de aangename samenwerking. Vrienden en klanten tonen waardering voor het functionele en esthetisch resultaat.

Remi en Rita uit Waarschoot

We waren er niet zo zeker van dat we parket zouden laten leggen, de twijfel was groot. Maar van bij het eerste contact met Jens kon hij ons geruststellen en overtuigen van de kwaliteit van parket. We zijn heel gelukkig dat wij in zijn verhaal konden meestappen. Het resultaat is prachtig, het hout straalt warmte en gezelligheid uit. De ruimte in living en bureau voelen helemaal anders aan dan voordien, zeer aangenaam! Van harte dank Jens voor je stiptheid, je eerlijkheid en vooral je vakkennis!
Vele groeten van Remi en Rita.

T. en A., Waarschoot

Enige jaren geleden ontmoetten we via vrienden Jens. Hij kwam om een doorgang dicht te maken adhv een bibliotheekkast. Het eerste contact was heel aangenaam. Jens luisterde naar onze wensen en een paar dagen later reeds werd er een voorstel gemaakt. Het resultaat was verbluffend. Zo ontdekten we dat Jens niet alleen kasten op maat maakte maar dat hij ook parket legde! Nadat we besloten om verbouwingen te doen in onze woning dachten we meteen aan Jens. In de kinderkamers werden kasten gemaakt, de living werd voorzien van parket en overal werden valse plafonds gemaakt om de verlichting aan te passen. We waren heel tevreden over de manier van werken . Het resultaat mag gezien worden!!

F.D.M., Zelzate

“11 jaar geleden heeft Jens onze keuken gemaakt. Dit is een zeer goede keuze gebleken, en daar is het dus ook niet bij gebleven. Ondertussen zijn daar ook al een TV-meubel, een dressing, een bibliotheekkast, een bergmeubel voor in de hall, een kleerkast en 2 ingebouwde kasten onder de zoldertrap bijgekomen. Jens geniet ons volle vertrouwen; hij staat voor ons garant voor onberispelijke kwaliteit in maatwerk. Hij is bovendien correct in afspraken en levertermijnen, en wat we vooral als extra pluspunt ervaren is dat hij elk project benadert alsof het voor zichzelf is. Hierdoor brengt hij ons dikwijls op andere ideeën en zijn suggesties zijn altijd een meerwaarde gebleken. Niet te verwonderen dus dat we Jens al meermaals warm hebben aanbevolen bij familie en vrienden.”

Kurt en Veerle, Maldegem

Waartoe een kastontwerp kan leiden …
Eind 2012 vroegen wij Jens Van Daele een kast voor een slaapkamer te ontwerpen. Tijdens het plaatsen kwam van het één het ander. Een volgend project voor ons was de hall renoveren en opfrissen. Een opmerking over behangpapier met high definition print van zwerfhouten planken deed bij Jens een belletje rinkelen. Enkele weken nadien belde hij ons op om te melden dat hij iets veel beters had gevonden dan het papier waarover wij aan het brainstormen waren. Bezoekje aan Jens zijn atelier gebracht en hij presenteerde ons een staal van een oude uitgeloogde, uitgeleefde plank. Bleek dat deze afkomstig was van een oude Canadese schuur die zo’n 70 jaar het barre klimaat had doorstaan.Prachtig houtrelief, uitgeloogd, doorleefd van de vele doorstane seizoenen. De prijs bleek correct te zijn en er werden plannen gemaakt om een deel van de hal beneden en boven te bekleden in deze zeer mooie planken. Het materiaal werd op de zeer vakkundige en minutieuze wijze die Jens eigen is perfect geplaatst, met daarenboven nog heel wat advies hoe de rest van de hal er aan aan te passen ivm kleurstelling , vloerbekleding en lichtpunten. De communicatie Met Jens is van een ongekend kaliber, hij denkt niet mee met de klant, hij denkt voor de klant alsof hij het voor zichzelf zou doen. Kortom; nooit voorheen met een zo’n kundig vakmanschap (en fantastisch mooi materiaal) geconfronteerd geweest ! Een project met Jens is meer dan alleen maar een mooi product, de samenwerking, de PERFECTE afwerking, en de uitstekende communicatie zorgen er voor dat een ontwerp, renovatie of plaatsing door Jens een mens gegarandeerd doet uitkijken naar toekomstige projecten.